El salone del mobile de Milà 2022

El salone del mobile de Milà és el certamen de major rellevància del sector a escala internacional, per la variada i extensa oferta del producte exhibit en els més de dos-cents mil metres quadrats que abasta, sent l’aparador per excel·lència de la qualitat, la innovació i la creativitat del món de l’interiorisme.

Cada any s’hi donen cita els fabricants més importants de tota mena de mobiliari de la llar i instal·lacions d’estils clàssic, modern i avantguarda, distribuïts en un total de 20 pavellons on s’exhibeixen les propostes per a la decoració de la casa que són tendència, així com els materials més nous.

Amb motiu de l’edició d’aquest any, que ha tingut lloc el mes de juny passat, s’ha editat un vídeo espectacular amb imatges capturades per un dron acrobàtic que et mostra la fira com mai l’has vist. La immensa superfície coberta dels pavellons, l’elaborada arquitectura erigida per les empreses concurrents i la imaginació desplegada pels dissenyadors per donar forma a les miríades d’objectes que poblen aquests espais, s’uneixen en una seqüència d’imatges que transmeten la idea del Salone a tota la seva complexitat. D’aquesta manera, la fascinació i la grandesa d’aquest important esdeveniment, que ha celebrat la seva seixantena edició, va quedar reflectida en les preses capturades a vista d’ocell, mostrant per primera vegada davant dels nostres ulls el seu abast real, fruit d’un èxit tècnic i humà que simbolitza l’excel·lència.

Perquè en puguis ser part, simplement fes clic a reproduir: