Felipe Pantone acoloreix la butaca Archibald per celebrar el 110è aniversari de Poltrona Frau


«Color only happens because of light, and light is the only reason why life happens»

Felipe Pantone

Poltrona Frau és una marca de disseny de gran reconeixement internacional arrelada a la tradició manufacturera italiana. Les butaques són sinònim d’interiors d’alta gamma, ideals tant per a la llar com per a l’oficina. L’artesania dels processos de producció, juntament amb l’elecció de les millors pells d’origen europeu, ha donat lloc al llarg de les dècades a veritables productes icona.

L’empresa compta amb la col·laboració de grans mestres internacionals de l’arquitectura i el disseny que creen peces avantguardistes de gran confort basades en els millors estàndards de qualitat. Ara celebra els seus 110 anys amb una nova versió d’un dels models més emblemàtics i, sens dubte, un dels nostres preferits: la butaca Archibald, de Jean Marie Massaud. Es tracta d’una edició limitada signada per l’artista argentí-espanyol Felipe Pantone, conegut per fusionar el “passat analògic amb el futur digital” als murals, pintures i escultures, segell de la seva identitat que aconsegueix plasmar a la perfecció en aquesta edició limitada del butaca (només es fabricaran 110 peces).


El patró de quadrícula de vibrants colors creat per Pantone està imprès directament sobre el cuir utilitzant el mateix tipus de producció que generalment es reserva per a petits articles de cuir de luxe. Per emfatitzar encara més aquesta vibració de tons freds i càlids, la base i les esveltes potes de metall de la cadira estan acabades amb Multicolor Natural Chrome, deixant un efecte iridescent de color blau porpra. A més, aquesta nova versió de l’Archibald utilitza el nou cuir ImpactLess® de Poltrona Frau, resultat del compromís continu de la marca per maximitzar la sostenibilitat: no conté crom, fa servir menys aigua i redueix encara més el consum de components químics del cuir.


Cada butaca vindrà acompanyada d´un preciós custom-made clutch dissenyat amb el mateix patró decoratiu, que contindrà un certificat d´autenticitat signat i un kit de neteja de cuir Pelle Frau® dedicat. A més, estarà disponible per a la seva adquisició un model a escala en miniatura fet a mà de la butaca en cuir, per brindar als admiradors de Felipe Pantone i Poltrona Frau l’oportunitat de posseir un producte d’aquesta col·laboració tan especial.


https://pf.poltronafrau.com